Sponsoren

donderdag 26 januari 2012

SPONSOR AAN U VOORSTELLEN

In deze Nieuwsbrief stellen wij Piet Oomen en Marianne Jungk aan u voor.
Piet Oomen is de eigenaar van Camping de Witte Raaf en Marianne Jungk heeft de dagelijkse leiding. De Witte Raaf bestaat 40 jaar in 2012 en is momenteel bezig met een grootscheepse renovatie.
Het bedrijf van Piet en Marianne is per 1 januari 2012 sponsor van Team Nutswerk en stelt accommodaties voor trainingsweekenden en wedstrijden ter beschikking van de rensters.

Waar staat Camping “De Witte Raaf” voor?
De Witte Raaf staat voor het bieden van een complete vakantiebeleving aan het Veerse Meer. Momenteel krijgt ons gehele park een update zodat de Witte Raaf nog beter kan voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. In 2012 zal er gestart worden met de bouw van een groot centrumgebouw waarin faciliteiten zullen worden ondergebracht zoals: receptie en verhuur, eetgelegenheden, zwembad, sauna en welness, overdekte kinderspeeltuin en sport en spel. Het terrein zal uitgebreid worden door de naastgelegen gronden bij de camping te betrekken. Er zal een recreatiegebied ontwikkeld worden waar gewandeld en gesport zal kunnen worden. In 2011 is er een nieuwe camping gerealiseerd waar momenteel een toiletgebouw neergezet wordt. In 2014 hopen wij alle werkzaamheden te hebben afgerond.

Welk doel heeft u met de sponsoring/betrokkenheid bij Team Nutswerk?
Het doel van onze sponsoring is voornamelijk het steunen van lokale en provinciale initiatieven. Wij willen graag betrokken zijn bij initiatieven in de nabije omgeving.

Wat vindt u tot nu toe van het Team Nutswerk?
Momenteel hebben wij nog geen echte ervaring met sponsoring van de sportieve evenementen waar dit team aan mee doet. Hopelijk kunnen we op korte termijn van dichtbij ervaren waar jullie voor staan en kennismaken met het team.
Wat is uw link met sport (sponsoring)?
Momenteel is Waterpark Veerse Meer de hoofdsponsor van de Voetbalvereniging Arnemuiden, het doel voor de sponsoring ligt ook voornamelijk op het maatschappelijke vlak en het steunen van initiatieven in de omgeving van onze Camping.

Wat u verder kwijt wil.
Wij hopen op een goede en prettige samenwerking met Team Nutswerk en voor jullie natuurlijk een heel sportief seizoen.

Een renster voorgesteld, deze keer onze nieuwe renster Jolanda Bruin

Wie is Jolanda Bruin? 
Ik ben 39 jaar en woon met mijn man en dochter van vier jaar in Zierikzee. Ik werk 32 uur in de week als beleidsmedewerker recreatie bij de gemeente Schouwen-Duiveland. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin waarbij strand en bos favoriet zijn. Verder heb ik net mijn nieuwe zeekajak binnengekregen, maar ik vrees dat die nog een poosje ongebruikt in de schuur blijft hangen. Toen ik hem bestelde wist ik nog niet van mijn nieuwe fietsplannen.

Waarom doe je aan wielrennen?  
Ongeveer 9 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen met mountainbiken. Mijn broer deed dat al en zo zijn we ermee in aanraking gekomen. Daarvoor deed ik niet zo veel aan sport mede omdat ik nooit iets gevonden had dat ik echt leuk vond. Na de eerste ervaringen met het mountainbiken was ik verkocht en ben ik steeds meer gaan fietsen (toertochten, marathons, fietsvakanties). Ongeveer 5 jaar geleden heb ik ook een racefiets gekocht. In het begin vond ik er eigenlijk nog niet veel aan en pakte ik meestal mijn mountainbike. Maar door af en toe mee te gaan met onze toerclub (RTC Schouwen-Duiveland) begon ik het wielrennen steeds leuker te vinden. Ik begon zelfs te genieten van het mopperen op elkaar, dat het te hard gaat of juist niet hard genoeg. Commentaar op het linkeballen van sommigen of juist op het altijd vooraan willen rijden. De fanatieke strijd om de sprint, wie als eerste bovenaan de Zeelandbrug is etc.

Vanwaar de overstap naar Team Nutswerk?  
Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Fonny en Baukje. Ik ben mee geweest op een training met de ploeg in Rockanje en dat is goed bevallen. Ik ging er toen nog vanuit dat het bij die ene keer zou blijven en dat ik te oud was om nog wedstrijden te gaan rijden, maar mijn interesse was wel gewekt. Na een goed gesprek met Fonny en Baukje, die mij alles hebben verteld over de ploeg en wat erbij komt kijken om wedstrijden te gaan rijden. Toen heb ik besloten om de sprong in het diepe te wagen en me aan te sluiten bij het team.

Wat wil je bereiken in 2012 op de fiets?  
Ik hoop dat ik mezelf nog flink kan verbeteren en van nut kan zijn voor de ploeg. Ik verwacht in ieder geval dat ik veel nieuwe ervaringen zal opdoen en veel zal leren.
  
Wat zijn je doelen in de nabije-en verre toekomst op de fiets? 
uhh tja wat betreft de verre toekomst: Profrenster worden? ; ). Nee hoor, ik wil vooral genieten van alle nieuwe ervaringen en ik hoop met het team goede resultaten neer te zetten. 
En natuurlijk wil ik uiteindelijk ook de mannen van mijn toerclub er allemaal af kunnen rijden:).

Training Kluisbergen

Derde groepstraining.
Zondag 15 januari was het zover, de derde groepstraining als voorbereiding op het nieuwe seizoen en tevens de eerste groepstraining in 2012. Plaats van samenkomst was Camping Panorama te Kluisbergen in Belgie. Nadat iedereen gearriveerd en omgekleed was werd er een briefing door Fonny gedaan over de wat er die dag van de dames verwacht werd. De opzet van deze trainingsdag was om een groot gedeelte van het parcours van Omloop Het Nieuwsblad te gaan verkennen. Rond half twaalf werd het startsein gegeven en naar beneden gereden om even verderop de eerste beklimming te doen, de Kluisberg, 1 kilometer lang en een gemiddeld stijgingspercentage van 8 procent. Acht kilometer verderop wachtte alweer een nieuwe uitdaging, namelijk de Cote de Trieu, beter bekend als de Kwaremont.
In de eerste uren van de training was er een prima gemiddelde snelheid. Hoe langer het parcours werd en hoe zwaarder het werd met toch wel wat stevige klimmetjes, was de vermoeidheid aan de gezichten van de rensters af te lezen waardoor evenredig daaraan ook de snelheid afnam. Zo nu en dan werd de groep dan ook aangespoord door Fonny en Gerrie. Gelukkig was het weer prima, geen gladde en glibberige wegen en natte kasseien. Desondanks was Lisa betrokken bij een kleine valpartij die gelukkig goed afliep. Daarnaast moest er onderweg nog een wiel gewisseld worden en was er twee keer een kettingprobleem dat deskundig en snel werd opgelost. Na 126 kilometer gereden te hebben kwamen de dames  zo’n kleine 5 uur later weer aan op Camping Panorama. Een prima prestatie, dat ook werd onderkend door de ploegleiders en overige aanwezigen. Na een warme douche en een pasta maaltijd vertrok iedereen moe maar voldaan weer naar huis. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag.
Fotos